top of page

Zwangerschapsbegeleiding​

Voor, tijdens en na de bevalling

✔ Luisterkindwerker

Individuele zwangerschapsconsultaties in Essen

Ben je op zoek naar de juiste persoon voor je individuele zwangerschapsconsultaties in de omgeving van Essen? Liefdevol Gedragen staat klaar om jou te helpen met persoonlijke begeleiding op maat tijdens de zwangerschap. Hoe ziet zo’n traject eruit? Lees verder om meer te weten over de inhoud van onze individuele zwangerschapsconsultaties. 

Ben je geïnteresseerd in postnatale begeleiding?

Vol vertrouwen in het ouderschap met individuele zwangerschapsconsultaties

Bij individuele zwangerschapsconsultaties kijken we samen naar je wensen rondom de zwangerschap. In hoeverre ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding? Wil je naast de drie controles en postnatale begeleiding op maat nog wat extra consultaties? Misschien spoken er wel allerlei onbeantwoorde vragen door je hoofd. Met de individuele trajecten help ik je naar rust in lichaam en geest. Zo start je vol vertrouwen aan het ouderschap.

postpartum algemeen.jpg

Maak vandaag nog een afspraak

Ben je woonachtig in de omgeving van Essen? En zoek je een ervaren verloskundige die je helpt met de zwangerschapscontroles? Ik help je graag vol vertrouwen naar het ouderschap toe. Ben je nieuwsgierig of ik de juiste vroedvrouw voor jou ben? Neem direct contact op door te bellen naar 0486 94 37 23 en maak kennis met mij. Leer alvast wat meer over mij.

Individuele consultaties tijdens je zwangerschap

Bij iedere zwangerschapscontrole vindt er een lichamelijk onderzoek plaats. Zo wordt je bloeddruk bij ieder consult gemeten. Ook wordt de ligging van de baby gecontroleerd en worden de harttonen vanaf 12 weken zwangerschap beluisterd. Bij de individuele zwangerschapsconsultaties wordt ook je mentale gezondheid zonder taboe besproken. Verder bespreek je bij elke zwangerschapsconsultatie een specifiek thema. Ik sta ook klaar om jouw vertrouwde begeleider tijdens de bevalling te zijn.

bottom of page