WAT BRENG IK JOU?

"Doe dat wat je voor onmogelijk hield"

Door jezelf een stem te geven, en je plaats in de wereld in te nemen.

WIE BEN IK?

Hallo Liefste (toekomstige) mama, papa/ mee mama.

Dank je wel om de film te bekijken die ik zorgvuldig voor jullie in elkaar heb gezet.

Om te beginnen wil ik me excuseren dat ik in het filmpje het alleen gehad heb over mama’s en jullie baby’s.

 

Die hormonen zorgen voor de oerinstincten, voor een reactiepatroon waardoor baby’s precies kunnen krijgen wat ze nodig hebben waardoor mama’s reageren vanuit hun eigen instincten en maatschappelijke ideeën en normen en waarden ‘bepaald door deze maatschappij’ naast zich neer kunnen leggen.

 

Papa’s bieden de veilige basis voor mama’s, waardoor er ruimte is voor het zorgen zoals de natuur het bedoelt heeft. Op die manier vormen jullie samen een systeem dat elkaar ondersteunt op elk vlak. Als alleenstaande mama heb je hopelijk een team rondom je kunnen creëren om dit mee op te vangen, zodat ook jij je geborgen kunt voelen en al je aandacht aan je kindje kunt besteden.

 

Om de inhoud van de film dieper te laten indringen, wil ik graag met jullie nog een stapje verder gaan en nodig ik papa’s,  mee mama’s of andere zorg nemende volwassenen uit de omgeving uit om de video te bekijken zodat ze mee betrokken zijn.

 

Ik wil graag dat je stil staat bij hoe je op dit moment kijkt naar bepaalde reacties op de video van jezelf, bewust of onbewust. Ik wil graag dat je gaat bespreken met je partner: hoe kijk jij hier naar? Staan wij op 1 lijn en waar niet? Welke gedachte ligt er achter jouw denkwijze?

 

Om baby’s en kinderen ruimte te geven om te kunnen ontwikkelen volgens hun eigen patroon, is het belangrijk om zicht te hebben op jouw eigen patroon.

Niemand is perfect en ieder heeft een eigen leerpad te lopen.

Ook in het ouderschap.

 

Daarom nodig ik jullie uit om volgend template te downloaden.

Zodat jullie vrijheid kunnen creëren in jullie eigen ouderschap. Zodat jullie sterk in eigen schoenen staan en weten wat je aan het doen bent. Zodat jullie een zicht hebben op het geheel van reactiepatronen, zowel van jezelf als van jullie baby. Hoeveel rust kan dat brengen?

 

Liefdevolle groet,

Els

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now