top of page

Access Consiousness®

Liefdevolgedragen_watermerk.png

Mijn grote wens om te groeien en anderen te ondersteunen in hun groeiproces, heeft me deze opleidingen laten volgen.

De zachte ontspannende hoofdmassage (Access Bars ®) brengt je even in een andere wereld, helpt alle opgeslagen ervaringen, ideeën, oordelen af te voeren, zodat je met een schone lei kunt verder gaan.

De intuïtieve body massage TSS helpt trauma uit je lichaam te laten weg vloeien.

De body massage MTVSS vooral gericht op gewrichten is om je immuniteit een enorme boost te geven.

Access Bars®

 

De massage is als de delete knop indrukken van de vuilbak in je computer. Alle bestanden, programma’s die niet langer nodig zijn in je leven, verschijnen niet meer automatisch, waardoor je meer aanwezig kunt leven in je NU. Het verleden hoeft niet meer zijn weerslag te hebben op de toekomst.

Maar ook alle (voor)oordelen, veronderstellingen, verwachtingen, aannames die jij hebt, bewust of onbewust…. hebben invloed op hoe je nu in het leven staat, terwijl je het net anders wilt gaan doen… Door de massage lossen deze op, zodat je met een nieuwe start verder kunt gaan, op de manier die totaal bij je past…

 

Als we het over concretere dingen hebben…

 • stressvermindering/ tot rust brengen van je malende hoofd.

 • je lichaam van meer plezier en gemak voorzien.

 • Veel meer te ontvangen en een beetje minder te doen.

 • Beter slapen en fris en vol energie wakker worden.

 • Voor zwangere vrouwen of het verwerken van je bevalling

 • Voor diepe ontspanning.

 • Het laten oplossen van mentale, emotionele, fysieke en energetische blokkades waarin je vastzit

 • Is het leven niet zoals jij zou willen dat het is? Verlang je naar meer?

 • Voor het creëren van meer ruimte en mogelijkheden in je leven en je bestaan….

 • Vrijer kunnen omgaan met je hoogsensiviteit en prikkels anders leren ervaren.

 • Helpen je weg te zoeken in het moederschap

 • En zoveel meer...

 

Het liggen en ontvangen van de massage zal onmiddellijk zoveel deugd doen, je zal je even voelen wegzweven en in totale ontspanning komen. En dat, dat nemen ze je nooit meer af.

 

Ik ben benieuwd wat het jou kan brengen!

Access Body Process TSS

Dit is een body proces dat helpt trauma op te lossen. 

Kan je iets niet verwerken? Heb je duidelijk een periode voor en na een gebeurtenis in je leven? Dan kan deze massage een grote bijdrage leveren in  je levensbeleving.

Dit is een heel intuïtieve aanraak massage.  We starten daar waar jij je trauma kunt ervaren in je lichaam, en vandaar uit ga ik verder. Jouw lichaam verteld mij precies waar de volgende aanraking moet plaats vinden. Onderweg ervaar ik dingen, zal deze met vraagstellingen vragen of je dit nog nodig hebt, of je ze liever kwijt wilt. Met clearings (zinnen die helpen loslaten en terug rust in je lichaam te krijgen) ga ik aan de slag, om zoveel mogelijk vrede in je lichaam te krijgen. Dit werkt ook door nadat jij mijn tafel verlaat. er is letterlijk al een deel opgelost van jouw trauma. Waardoor je al een stuk nieuwe start kunt maken in je leven. 

Het meest effectieve is om de behandeling een aantal keren te herhalen.

Access Body Process MTVSS

Alles wat jouw lichaam ervaart als pijn, ziekte, lijden, ongemak en beperking kan met deze massage verzacht en opgelost worden.

Met een groot effect op je immuniteit.

Vooral de gewrichten krijgen een enorme boost en zijn de basis om je immuniteit te vergroten.

Bij serieuze ziektes is een dagelijkse behandeling een must, en aangeraden om als partner deze opleiding zelf te gaan volgen.

De cel-hernieuwing wordt met deze massage versnelt. Als je 20 - 30 keer wekelijks terug komt zijn al je cellen volledig vernieuwd en zal je lichaam terug zo worden als het ontworpen werd te zijn. Hoewel collega's vermelden dat er na 10 beurten ook enorme vooruitgangen te melden zijn.

bottom of page