top of page
Zwangere buik

Gratis zwangerschap
kalender

Beleef je zelfzeker je zwangerschap

Wat kan een vroedvrouw allemaal voor je betekenen?

Tijdens de zwangerschap krijg je wel eens te horen: Je kan ook nog een vroedvrouw contacteren?

Maar waarom zou je dat doen?

Je zwangerschap verloopt normaal, en na de bevalling? Wat voor meerwaarde heeft ze? Je zus en je vriendinnen hadden er ook geen. Daarbij komt dat het meestal gezegd wordt als: ' dat kan je ook nog doen'. Dus erg belangrijk lijkt het niet te zijn.

Tot je bijna het ziekenhuis mag verlaten en je te horen krijgt, dat het alleen mag als je al een vroedvrouw hebt die aan huis komt. Want de baby ziet toch wat geel, is nog teveel afgevallen, de borstvoeding is niet optimaal, de hielprik moet nog gebeuren... en dan schiet iedereen in paniek.

Deze paniek kan je voorkomen door tijdens de zwangerschap een vroedvrouw te contacteren. En daarbuiten bieden we heel veel informatie waardoor je zwangerschapskwaaltjes vaak ook al meer ontspannen kunt ervaren.

Ontdek in mijn boek waarvoor wij helpend kunnen zijn, bij jou.

Voor jouw zorg op maat, contacteer de zelfstandige vroedvrouw uit jouw buurt!

Mijn boek is uitgegeven! 

Volg de info avond: Wat kan de vroedvrouw voor jou betekenen.

Gratis:
Oerinstincten bij baby en mama.

Hoe samen gelukkig zijn.

Waarom is je baby het gelukkigste in jouw armen?

Waarom vinden ze het niet prettig om alleen te liggen?

Waarom spring jij op bij elk huiltje om je baby te gaan opnemen?

Ontdek waarom oerinstincten hier mee te maken hebben. Waarom jouw intuitie jou andere impulsen geeft dan de meeste mensen in jouw omgeving vertellen dat je zou mogen doen.

Over Els Vereecken

Mijn grootste vreugde als vroedvrouw is om koppels in de overgang naar het ouderschap toe te begeleiden. Mijn persoonlijkheid wil steeds 'out of the box' blijven kijken naar het natuurlijke en instinctieve van de mensen en als zelfstandige neem ik daar alle ruimte voor.

Ik ben zelf ook mama van vier, en steeds heb ik alle grenzen uitgeprobeerd en voelend mijn weg gezocht. Elk kind bracht me andere inzichten en vroeg om andere accenten. Ze vroegen elk hun specifieke begeleiding met veiligheid, liefde en nabijheid als basis om te groeien.

Ook werk ik als bewust energetisch massage coach. Mijn intuïtie en de signalen die ik kreeg tijdens het begeleiden van bevallingen. De baby's waarbij ik aan mijn eigen lichaam de plaats van klacht kan voelen. Zorgde voor een zoektocht tot ik mijn weg vond. Hierdoor ben ik nog meer gegroeid.

Mijn verlangen naar logische antwoorden en het blootleggen van verbanden, heeft me al veel opgeleverd in mijn leven en persoonlijkheid. 

Al deze kennis en kunde gebruik ik in mijn praktijk.

317006816_2285270474984818_7324416880413155310_n.jpg

Het boek

bottom of page