top of page
Zwangere buik

Gratis zwangerschap
kalender

Beleef je zelfzeker je zwangerschap

Wat kan een vroedvrouw allemaal voor je betekenen?

Een vroedvrouw kan je bijstaan tijdens je zwangerschap en nadien. Het is meer dan gewoon de medische kant van het verhaal. Maar zelfs als ik niet de vroedvrouw ben om jou te begeleiden, kan ik je toch op verschillende manieren helpen. Mijn kalender geeft weer hoe een opvolging kan verlopen met als doel bevallen in het ziekenhuis. 

Wil je liever een aanpak op maat, dan kan een zelfstandige vroedvrouw je zeker helpen en verloopt de cyclus net wat anders.

Binnenkort komt mijn boek beschikbaar over zwangerschap

Gratis:
Oerinstinct en mama worden

Een ouder worden, komt met twijfels. Je wilt dat je baby gelukkig is, maar je wilt ook een gelukkig kind over enkele jaren. Twijfel je nu over je opvoeding en de gevolgen op lange termijn? Hoe zit het nu echt met je baby steeds opheffen als hij of zij huilt? Je omgeving zegt niet doen, je gevoel zegt van wel. Wil je ontdekken wat nu echt is? Ontvang nu een gratis videoles en ebook over dit onderwerp!

Over Els Vereecken

Als vroedvrouw help ik mensen in de overgang naar het ouderschap te begeleiden. Als zelfstandige moet ik me niet conformeren naar regels van andere en kan ik steeds 'out of the box' blijven kijken naar het natuurlijke en instinctieve van de mensen. Ik ben zelf ook mama van vier, en steeds heb ik alle grenzen uitgeprobeerd en voelend mijn weg gezocht. Elk kind bracht me andere inzichten en vroegen om andere accenten. Ze vroegen elk hun specifieke begeleiding met veiligheid, liefde en nabijheid al basis om te groeien.

Ook werk ik als bewust energetisch coach, de baby's waarmee ik in contact kwam lieten me hun behoeftes ook daadwerkelijk voelen. Hierdoor ben ik nog meer gegroeid. En ik ben ook steeds op zoek naar logische antwoorden en ga daarvoor alle verbanden onderzoeken, dit heeft me al veel opgeleverd in mijn leven en persoonlijkheid.

317006816_2285270474984818_7324416880413155310_n.jpg

Het boek

bottom of page