top of page

Zwangerschapsbegeleiding​

Voor, tijdens en na de bevalling

✔ Luisterkindwerker

Energetische coaching

Met energetische coaching help ik je naar rust, vertrouwen en kracht op je levenspad. Heb je hulp nodig bij het vinden van woorden voor datgene wat voor jou belangrijk is? Heb je onbeantwoorde vragen die je graag beantwoord wilt zien? Als energetisch werker begeleid ik je graag met individuele trajecten of eenmalige sessies vol persoonlijke coaching. Zo helpt Liefdevol Gedragen uit Essen jou je stem te geven en ervaar jij rust in je lichaam en geest.

Ben je geïnteresseerd in energetische coaching?

Energetische coaching voor krachtig leven

Soms voel je aan dat iemand verdrietig is of hangt er juist een positieve sfeer in een ruimte doordat iemand blijdschap uitstraalt. Hoewel het voor veel mensen iets ongrijpbaars is, bestaat energie wel degelijk naast zichtbare, vaste materie. En precies die energie gebruik ik om jou persoonlijk te laten groeien. Voelt je hoofd vol of loop je vast in bepaalde patronen? Ben je jouw vrolijkheid kwijtgeraakt, maar wil je het terug? Of vraag jij je af wat er allemaal in het hoofd van je partner of kind omgaat? Met energetische coaching help ik je weer krachtig leven.

Energetische massage | Liefdevol gedragen

Energetisch werker

Als energetisch werker help ik je graag met een luisterkind afstemming. Daarbij kom ik via een foto in contact met de ziel van een persoon. Dus zelfs wanneer de betreffende persoon niet kan communiceren wat er speelt, kom ik met hem of haar in gesprek. Als vroedvrouw werk ik vooral met ouders en hun oogappels, maar ook met overleden personen kom ik in contact. Zo help ik jou begrijpen wat ze je eigenlijk zouden willen vertellen, maar niet kunnen. Energetische coaching helpt ook jezelf om bepaalde situaties op te helderen. Waarom pak je zaken op een bepaalde manier aan? Hoe verwerk je bepaalde situaties?

Is energetische coaching iets voor jou?

Een klein stapje vooruit dankzij energetische coaching, kan grote verandering op lange termijn tot gevolg hebben. Twijfel je of energetische coaching iets voor jou is? Neem dan vrijblijvend contact op. Ik vertel je graag alles over de mogelijkheden van individuele trajecten en eenmalige sessies. Bel mij gerust op 0486 94 37 23 voor meer informatie.

bottom of page