top of page

Zwangerschapsmassage

Liefdevolgedragen_watermerk.png

 

 

Totale ontspanning voor jou en je kindje, met een vleugje magie!

Zwangerschapsmassage

 

Aanraken en aangeraakt worden is heel belangrijk.

Het zorgt ervoor dat je stressniveau naar beneden gaat, het helpt je spieren te ontspannen waardoor ook je gewrichten kunnen loslaten. Je emoties worden aangeraakt en kunnen stromen.

Er komt letterlijk rust in heel je wezen. En dat kan zo deugd doen, zeker als je zwaartekracht door zwangerschap veranderd is en nog andere processen ervoor zorgen dat bewegen een zwaardere taak is geworden.

 

Als er rust in je lichaam komt, komt je ademhaling tot rust, je hormonen zijn stabieler en deze signalen gaan allemaal richting het kindje in je buik.

Je kindje zal tevredener zijn, meer vertrouwen hebben, de kans op minder huilen is groter na de geboorte.

 

Door mijn jaren ervaring met bevallingen begeleiden, is mijn intuïtie heel erg vergroot. Ik voel stemmingen aan, ik kan aan mijn lichaam voelen waar er spanningen bij iemand anders in het lichaam vast zitten, mijn handen voelen de plaatsen die meer aandacht nodig hebben. Waardoor ik meer kan bieden dan alleen ontspanning.

 

Met de Reiki en Access Consciousness opleidingen die ik volgde, heb ik mijn mogelijkheden hierin nog meer ontwikkeld. Zodat de energie zo fijn mogelijk kan stromen en klachten kunnen veranderen in groei processen. Ook voel ik nu letterlijk blokkades zitten en heb allerlei tools om deze op te lossen.

Maar  alles binnen een veilige omgeving.

Ik respecteer jouw grens en openheid.

Verder ben ik overtuigd, dat ik alleen datgene kan opmerken, wat jij (onbewust) aan mij wilt laten zien.

Ik kijk er naar uit, om jouw lichaam in beweging te kunnen zetten, zodat de rust zo groot mogelijk is en je langer ontspanning kunt ervaren dan alleen bij mij op de massagetafel.

bottom of page