top of page

Nog even, en ik mag in mijn eigen boekenkast gaan staan!

Oh, zo spannend.

Ik kreeg net een mailtje van Annick dat mijn boek verbeterd is. Binnenkort komt ze naar hier om het te bespreken. En dan gaan we ineens het lanceren bespreken.Wil jij weten Wat de vroedvrouw voor jou kan betekenen? https://elsvereecken.auteursblog.nl/inschrijven/9387 Schrijf je dan in, en je bent als eerste op de hoogte wanneer hij op de markt komt - of is mijn pareltje een zij?-


Vanmorgen had ik nog een telefoongesprek met mijn VA, en zij was zo onder de indruk dat ik een uitgeverij had gevonden. Blijkbaar is dat echt niet simpel. Ze kent iemand die echt tot binnen in kantoren gegaan is om haar manuscript aan te bieden en met persoonlijk contact het voor elkaar te krijgen.

Bij mij ging het redelijk vanzelf.

Is het omdat mijn schrijfwijze zo vlot is? Van de inhoud en de titel waren ze in ieder geval onder de indruk. Daar wilden ze niets aan veranderen.


Dus als mijn boek terug bij mij is, gaat ze naar de uitgeverij. Dan staat mijn cover en lay-out op de planning. En oh, ja. Ik moet ook nog een mooie foto van mij voor de achterkant binnen brengen...


Mijn buikje kriebelt. Weer een stapje dichter bij een boek in de wereld.

Ja, ik mag me nu toch echt schrijfster gaan noemen. Nog even wennen aan die titel.

Tot héél gauw. Liefs Els

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page