top of page

Wat als je een boodschap kunt krijgen van je eigen ziel of van de ziel van iemand anders?

Februari = Luisterkind afstemming maand.


Het is niet altijd makkelijk om dit concept uit te leggen.

Maar zoals iemand anders aura kan lezen, de toekomst kan voorspellen of met kaarten je situatie kan omschrijven, kan ik via een foto in contact komen met de ziel van deze persoon.

Omdat privacy niet genegeerd mag worden, zijn hier wel regels aan verbonden.

Je mag een afstemming voor jezelf aanvragen of je jonger kind. Bij oudere kinderen of een partner moeten deze toestemming geven.

Ik mag wel in contact komen met je overleden vader of moeder, maar niet zomaar met je tante.


Maar waarom zou je dit nu doen?


Als vroedvrouw hoor ik vaak de verzuchting... er wordt een baby geboren, dan komt er nog een placenta aan en waarom kan er niet gewoon nog een handleiding bij die baby mee naar buiten komen?

Gelukkig heb ik na al die jaren veel kennis over babytaal en - behoeftes, maar soms is er meer aan de hand.


Sommige baby's vertellen huilend hele verhalen en wij begrijpen ze niet. Wat kan het dan fijn zijn om in echt contact te komen. Het kan zijn dat ze hun geboorte nog moeten verwerken en daarrond hulp nodig hebben. Het kan zijn dat ze verlangen naar andere een aanpak of een zachtere matras. Het kan zijn dat ze hun tweeling broertje of zusje missen ( weet je dat tot 15% van de zwangerschappen begint als tweeling, maar alleen eindigt?). Deze baby's en mensen missen vaak de rest van hun leven iemand heel dicht bij hen.

Als ik in contact met hen kom, kunnen ze aan mij vertellen wat jij te weten hebt te komen. Want zelf kunnen ze het nog niet vertellen.

Als ik in contact met hen kom, kunnen ze aan mij vertellen wat jij te weten hebt te komen. Want zelf kunnen ze het nog niet vertellen.


Bij grotere kinderen komen er vaak andere situaties aan het bod. Waarom vechten we elke ochtend of avond samen om vooruit te geraken? Waarom wordt er zo boos of bang gereageerd in bepaalde situaties? Waarom is alleen zijn zo moeilijk of word er steeds in huilen uit gebarsten? Waarom is opruimen zo moeilijk of wordt er snel met speelgoed in het rond gegooid? Het kan ook zijn dat jij bezorgd bent over hoe gelukkig je kind op school is, of hoe het omgaat met jullie veranderde situaties: zoals verhuizen, scheiden, nieuwe partner of broertje/zusje erbij. Ik vermoed dat je zelf nog vanalles kunt opsommen.


Waarom zou je een aanvraag doen voor jezelf? Om bepaalde situaties voor jezelf wat op te helderen. Om bevestiging te krijgen dat je goed bezig bent of gewoon omdat je onbewuste vaak beter weet wat goed voor je is, omdat daar geen ego aan het werk is. Ook kan het zijn dat je voelt dat je steeds in dezelfde patronen terecht komt, of dat je ergens je blijheid en vrolijkheid bent kwijtgeraakt en het graag terug wilt vinden. Het kan zijn dat je nog hulp nodig hebt om een bepaalde situatie te helpen verwerken of inzicht in te krijgen. Het kan zijn dat er nog een drempel over gegaan dient te worden voor je klaar bent voor jouw volgende stap. Alles waar jij over dubt, kan ik meenemen in het gesprek en hopelijk wil je er zelf antwoord op geven. Want ik kan proberen te sturen in de juiste richting, maar ik heb geen vat op wat jij tegen jezelf wilt zeggen.


Heel specifiek kan ik ook in gesprek gaan met overleden mensen. Hebben ze nog een boodschap voor jou? Op welke manier zijn ze bij je? Of hebben ze nog informatie over hun sterven. Zijn ze gelukkig en wat wensen ze jou toe? Het kan je echt helpen in jouw rouw proces om extra informatie te krijgen.


Gebouwen en bedrijven hebben ook hun energie en hun verlangens. Hier ga ik het later nog wel eens over hebben.


Maar wat voor mij nu nog een belangrijke is, is geboorte verwerking. De manier waarop jij leven hebt gegeven en hoe je in het leven bent gekomen is heel erg bepalend over hoe je omgaat met je eigen leven, met je toekomst, met het verlangen naar een andere baby of net heel veel schrik daarover hebben. Er kan echt veel ruimte ontstaan in je hoofd door dit onbewuste proces aan te pakken. Ook ongeboren baby's of zieltjes die zitten te wachten om in een lichaam ontvangen te worden hebben vaak nog wensen voordat ze de stap echt durven te zetten om te kunnen komen.

Voel je belemmeringen, voel je onrust of angst: kijk er naar, laat er naar kijken en ga het proces aan. Het kan even spannend lijken, maar ik ben er van overtuigd, dat je alleen die informatie krijgt, welke je kunt handelen op dit moment ( met een klein beetje buiten je comfortzone getrokken worden).


Februari is luisterkind maand.

Omdat het zo bijzonder is, omdat het nog niet zo gekend is.

Omdat je hulp kunt vragen en alles op afstand gebeurt. ( Je hoeft dus niet actief naar hier te komen)

Omdat grootste dromen zonder belemmeringen kunnen gaan stromen.

Omdat bezorgdheden romdom jezelf of je Kinderen duidelijker kunnen worden.

Omdat een stapje vooruit een grote verandering op lange termijn kan betekenen.

Omdat moeilijke situaties verlangen naar zachtheid en mildheid en nieuwe mogelijkheden.
42 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page