top of page

Zwangerschapsbegeleiding​

Voor, tijdens en na de bevalling

✔ Luisterkindwerker

Afstemming Luisterkind in omgeving Essen

Ben je woonachtig in de omgeving van Essen en wil je een Luisterkind afstemming laten uitvoeren? Ik ben hiervoor de aangewezen persoon. Na vele jaren ervaring beschik ik over veel kennis van babytaal en de behoeftes van je kindje. Wil jij in contact komen met je kind, of je partner of jezelf als ouder? Dan zorgt een Luisterkind afstemming bij Liefdevol Gedragen uit Essen voor antwoorden en helderheid. 

Ben je geïnteresseerd in een luisterkind afstemming?

Waarom een Luisterkind afstemming? 

Bij een Luisterkind afstemming kom ik via een foto in contact met de ziel van de betreffende persoon. Soms vertelt een baby je hele verhalen, maar snap je deze niet. We interpreteren het huilen, brabbelen of gebaren niet goed. Misschien heeft je kindje hulp nodig bij het verwerken van de geboorte of willen ze je iets anders duidelijk maken. Als energetische coach help ik je kindje om jou iets te vertellen. Dankzij mijn ervaringsdeskundigheid als mama en vroedvrouw sta ik klaar om jou en jouw baby te helpen.

Vereecken_23.jpg

Antwoorden vinden met energie

Naast meer inzicht in je baby, sta ik als Luisterkindwerker ook klaar voor andere taken. Je kan namelijk ook voor jezelf of je partner een Luisterkind afstemming aanvragen. Misschien verval je telkens in vaste patronen en wil je deze doorbreken. Misschien voelt het alsof je jouw positieve energie kwijtgeraakt bent en wil je deze terugvinden, of spoken er andere twijfels en onbeantwoorde vragen door je hoofd. Met een afstemming help ik jou of je partner om alle vragen te beantwoorden. Leer meer over de mogelijkheden van zo’n afstemming.

Leer jezelf en je kind begrijpen

Kleine stapjes vooruit betekenen grote verandering op de lange termijn. Ik help je graag tijdens je zoektocht rond ouderschap, van zwangerschapsbegeleiding tot ver na de bevalling. Ben je op zoek naar mildheid voor jezelf en wil je meteen een afstemming Luisterkind in Essen aanvragen? Neem dan contact op door te bellen naar 0486 94 37 23.

bottom of page