top of page

Zwangerschapsbegeleiding​

Voor, tijdens en na de bevalling

✔ Luisterkindwerker

Begeleider bij bevalling in Essen

Ben je op zoek naar een ervaren begeleider bij je bevalling en ben je woonachtig in de omgeving van Essen? Dan ben je bij Liefdevol Gedragen aan het juiste adres voor zwangerschapsbegeleiding op maat. Ik bereid je voor op de bevalling en het ouderschap. Zo start je vol kracht en vertrouwen aan deze mooie levensfase. Lees meer over wat ik voor jou kan betekenen als begeleider tijdens je bevalling.

Ben je geïnteresseerd in prenatale begeleiding?

Begeleiding rondom de bevalling

Vaak richt zwangerschapsbegeleiding zich op de prenatale fase. Logisch, want tijdens de zwangerschap loop je wellicht rond met veel vragen en onzekerheden. Zwangerschapscontroles geven je meer duidelijkheid over de gezondheid en groei van je kindje. Ook wordt gecontroleerd of je zelf nog in goede gezondheid verkeert. Maar ik ga een stapje verder. Ik sta niet alleen klaar als deskundige begeleider voorafgaand, maar ook tijdens en vooral na de bevalling. Juist wanneer je aan een nieuw hoofdstuk begint, is persoonlijke begeleiding ontzettend welkom.

DSCN0647.jpeg

Persoonlijke begeleider na de bevalling 

Als ervaren verloskundige geef ik ook na de bevalling persoonlijke begeleiding. De thuisbegeleiding is volledig op maat en naar wens van jullie als kersverse ouders. Loop je rond met onbeantwoorde vragen? Wil je werken aan je fysieke en emotionele herstel na de bevalling? Met Acces Bars hoofdmassages help ik je om los te laten wat je niet langer nodig hebt. Een luisterkindafstemming brengt dan weer meer inzicht in je kindje, je partner of jezelf. 

Vertrouw op mijn begeleiding

Wil je weten wat zwangerschapsbegeleiding inhoudt? Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen als begeleider tijdens je bevalling? Neem dan meteen contact op door te bellen naar 0486 94 37 23. Ik ga graag met je in gesprek en help je tijdens en na de zwangerschap naar een krachtig ouderschap vol vertrouwen. Leer alvast wat meer over mij.

bottom of page