top of page

Zwangerschapsbegeleiding​

Voor, tijdens en na de bevalling

✔ Luisterkindwerker

Zwangerschapscontroles in Essen

Ben je op zoek naar een ervaren vroedvrouw die jouw zwangerschapscontroles in Essen kan uitvoeren? Ik begeleid je graag tijdens deze bijzondere levensfase. Met individuele trajecten en thuisbegeleiding op maat, volgen jullie bij Liefdevol Gedragen uit Essen als ouders samen de ontwikkeling van je ongeboren kindje. Stel je vragen tijdens de zwangerschapscontroles en geniet van de eerste mijlpalen van je kleine baby. 

Ben je geïnteresseerd in postnatale begeleiding?

Zwangerschapscontroles met thema

Na de bevalling hebben je lichaam en geest tijd nodig om te herstellen. Postnatale begeleiding kan daarbij helpen. De geboorte van je kind is niet alleen fysiek, maar ook geestelijk een intensief proces. Naast fysieke ongemakken, ben je ook op zoek naar je nieuwe rol als ouder. Een postnatale massage biedt je pijnlijke lichaam ontspanning en verlichting. Tegelijkertijd bevordert deze massage ook je emotionele herstel. 

Vereecken_23.jpg

Neem contact op voor controles vol vertrouwen

Ben je woonachtig in de omgeving van Essen? En zoek je een ervaren verloskundige die je helpt met de zwangerschapscontroles? Ik help je graag vol vertrouwen naar het ouderschap toe. Ben je nieuwsgierig of ik de juiste vroedvrouw voor jou ben? Neem direct contact op door te bellen naar 0486 94 37 23 en maak kennis met mij. Leer alvast wat meer over mij.

bottom of page