top of page

Zwangerschapsbegeleiding​

Voor, tijdens en na de bevalling

✔ Luisterkindwerker

Zwangerschapscontroles in Essen

Ben je op zoek naar een ervaren vroedvrouw die jouw zwangerschapscontroles in Essen kan uitvoeren? Ik begeleid je graag tijdens deze bijzondere levensfase. Met individuele trajecten en thuisbegeleiding op maat, volgen jullie bij Liefdevol Gedragen uit Essen als ouders samen de ontwikkeling van je ongeboren kindje. Stel je vragen tijdens de zwangerschapscontroles en geniet van de eerste mijlpalen van je kleine baby. 

Ben je op zoek naar een ervaren persoon voor jouw zwangerschapscontroles?

Zwangerschapscontroles in thema

Ik bied verschillende soorten begeleiding aan rondom de zwangerschap. Niet alleen tijdens de zwangerschap en bevalling, maar ook erna sta ik klaar met postnatale begeleiding. In ieder pakket zitten drie zwangerschapscontroles inbegrepen. Tijdens iedere controle is er tijd voor het bespreken van een specifiek thema. Zo bereid jij je langzamerhand steeds meer voor op de bevalling en het aanstaande ouderschap. Dankzij de individuele zwangerschapsconsultaties en zwangerschapscursussen start je met een goede basis aan je nieuwe rol als ouder.

Vereecken_23.jpg

Neem contact op voor controles vol vertrouwen

Ben je woonachtig in de omgeving van Essen en zoek je een ervaren verloskundige die klaarstaat voor zwangerschapscontroles? Ik help je graag vol vertrouwen naar het ouderschap toe. Ben je nieuwsgierig of ik de juiste vroedvrouw voor jou ben? Leer alvast wat meer over mij of neem contact op door te bellen naar 0486 94 37 23. Ben je al overtuigd? Maak dan eenvoudig online een afspraak voor een zwangerschapscontrole of nacontrole.

bottom of page