top of page

Zwangerschapsbegeleiding​

Voor, tijdens en na de bevalling

✔ Luisterkindwerker

Online zwangerschapscursussen

De online zwangerschapscursussen, aangeboden door Liefdevol Gedragen uit Essen, zijn dé manier om je optimaal voor te bereiden op je bevalling en het moederschap, vanuit het comfort van je eigen thuis. Met een reeks interactieve sessies, bied ik je met deze cursussen alle essentiële kennis en vaardigheden die je nodig hebt tijdens je zwangerschap, bevalling en de periode erna.

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een online zwangerschapcursus?

Verdiep je kennis en vaardigheden met een van mijn online zwangerschapscursussen

Tijdens de online zwangerschapscursussen duik je diep in de wereld van zwangerschapsbegeleiding en ouderschap. Op die manier leer je luisteren naar je lichaam en vertrouwen op je instinct als moeder. Deze cursussen zijn een ideale toevoeging aan de verplichte zwangerschapscontroles. Ze zijn namelijk niet alleen informatief, maar ook enorm verrijkend en empowerend, en ze bereiden je voor op de fysieke en emotionele reis van zwangerschap en bevalling. Tijdens de cursussen geniet je ook van een energetische massage. Deze kan tijdens de zwangerschap niet alleen helpen bij het verminderen van fysieke ongemakken, maar ondersteunt ook emotioneel welzijn, waardoor je een diepere verbinding met je groeiende baby kunt ervaren.

Vereecken_23.jpg

Schrijf je vandaag nog in voor meer ondersteuning

In onze cursussen vertaal ik mijn ervaring als moeder en vroedvrouw naar ondersteunende handvaten voor jouw nieuwe levenshoofdstuk: krachtig ouderschap. Ik bied ook verschillende cursussen aan waarbij ik thuis langskom: Start aan de basis, Zwanger met rust in lijf en geest, en Stap vol vertrouwen in het ouderschap. Elke cursus heeft een eigen samenstelling die je empowert, informeert, en voorbereidt op een van de meest bijzondere ervaringen in je leven. Schrijf je vandaag nog in voor een van de online zwangerschapscursussen en begin aan jouw reis van bewust en liefdevol ouderschap. Ontketen je oerinstinct en begin met volle kracht aan dit prachtige levenshoofdstuk.

bottom of page