top of page

Zwangerschapsbegeleiding​

Voor, tijdens en na de bevalling

✔ Luisterkindwerker

Postnatale begeleiding in Essen

Hoewel er vaak veel aandacht en begeleiding is tijdens de zwangerschap, wordt goede postnatale begeleiding even vaak overkeken. Liefdevol Gedragen uit Essen brengt daar heel graag verandering in. Met individuele trajecten bied ik postnatale begeleiding en thuisbegeleiding op maat in de omgeving van Essen. Voor, tijdens en ook zeker na de bevalling. Zo start je krachtig en vol vertrouwen aan de spannende, nieuwe fase in je leven: het ouderschap.

Ben je geïnteresseerd in postnatale begeleiding?

Postnatale begeleiding: postpartum massage

Na de bevalling hebben je lichaam en geest tijd nodig om te herstellen. Postnatale begeleiding kan daarbij helpen. De geboorte van je kind is niet alleen fysiek, maar ook geestelijk een intensief proces. Naast fysieke ongemakken, ben je ook op zoek naar je nieuwe rol als ouder. Een postnatale massage biedt je pijnlijke lichaam ontspanning en verlichting. Tegelijkertijd bevordert deze massage ook je emotionele herstel. 

DSCN0658.jpeg

Postnatale vragen beantwoorden

Als je kindje geboren is, kun je met veel vragen rondlopen. Ook daarbij is goede postnatale begeleiding cruciaal. Misschien worstel je nog wel met hoe de bevalling is verlopen. Wellicht heb je twijfels over het ouderschap of andere onbeantwoorde vragen. Heb je het idee dat je kindje jou iets wil vertellen, maar begrijp je nog niet wat? Een luisterkind afstemming kan in dit soort situaties helderheid verschaffen. Als energetisch werker maak ik contact met je kind, je partner of jezelf om deze vragen te kunnen beantwoorden.

Neem contact op voor postnatale begeleiding

Heb je interesse in postnatale begeleiding en woon je in de omgeving van Essen? Ik help je graag met individuele trajecten of eenmalige sessies. Met persoonlijke begeleiding op maat help ik jou werken aan fysiek en emotioneel herstel na de bevalling. Zo kun je vol vertrouwen je rol als ouder oppakken. Wens je ook prenatale begeleiding? Of ben je nog op zoek naar een vroedvrouw? Ook daarvoor sta ik klaar voor jou! Contacteer me door te bellen naar 0486 94 37 23 en maak een afspraak.

bottom of page