top of page

Zwangerschapsbegeleiding​

Voor, tijdens en na de bevalling

✔ Luisterkindwerker

Prenatale begeleiding in Essen

Op zoek naar prenatale begeleiding in de omgeving van Essen? Liefdevol Gedragen uit Essen biedt prenatale zorg zodat jij je vol vertrouwen en kracht kan voorbereiden voor op het meest bijzondere moment van je leven: de geboorte van je kind. Wil je de zwangerschap met rust in je lijf en geest beleven? Ik sta vanaf de eerste prille momenten van je zwangerschap klaar. Met de juiste begeleiding ga je vol vertrouwen de bevalling tegemoet.

Ben je geïnteresseerd in prenatale begeleiding?

Krachtig ouderschap met prenatale begeleiding

Bij een zwangerschap en aanstaand ouderschap komt er veel op je af. Misschien duizelen de vragen en onzekerheden wel door je hoofd. Als ervaren verloskundige help ik je door deze spannende prenatale fase heen. Met individuele trajecten op maat, bied ik altijd de gewenste prenatale begeleiding die je zoekt. Tijdens drie zwangerschapscontroles van één uur lang wordt telkens een specifiek thema besproken.

Vereecken_23.jpg

Welke begeleiding wens jij in de prenatale fase?

De mate van begeleiding tijdens de prenatale fase is een keuze die helemaal bij jezelf ligt. Zijn de controles voldoende voor jou? Of kies je daarnaast ook voor Access Bars hoofdmassages? Misschien is een luisterkind afstemming iets voor jou, waarbij ik op energetisch niveau contact maak met je ongeboren kind. Dit kan heel erg helpen om onbeantwoorde vragen op te helderen. Naast prenatale begeleiding, sta ik ook in de postnatale fase voor je klaar.

Maak een afspraak

Wil je meer weten over de mogelijkheden van prenatale begeleiding? Ik vertel je er graag meer over. Ik ben naast vroedvrouw ook energetisch coach en ervaringsdeskundige als mama. Neem direct contact op voor een gratis groei-gesprek en ontdek of ik de juiste persoon ben voor jou. Contacteer me door te bellen naar 0486 94 37 23 en leer alvast wat meer over mij terwijl je wacht op je afspraak.

bottom of page